(M) gick ut för tidigt med EU-affischer

Än så länge bara m-affischer på plats
Stad & Politik4 maj 2019 kl 20.55

Trots att alla partier på ön kommit överens om en gemensam start för affischering inför EU-valet, gick Lidingömoderaterna ut nästan ett dygn för tidigt. Ett misstag, menar Christer Åkerhielm (M), kampanjledare för moderaternas EU-kampanj.

Redan på lördagen fanns en del moderata valaffischer uppsatta på delar av Lidingö. Normalt är att parterna brukar komma överens om när affischer ska sättas upp, och så har skett även denna gång. Starten skulle vara på söndagen den 5 maj klockan 10.

- Polistillstånd har vi från och med idag, säger Christer Åkerhielm, så det är inga problem. Vi har gjort en överenskommelse med övriga partier att vi skulle börja sätta upp på söndag klockan 10. Nu har två moderater satt igång för tidigt.

- Vi har bett om ursäkt till partierna. Men är det så att de upplever att vi har tagit de bästa platserna så kan de sätta upp dubbelt på de platserna. Då tar vi ner de affischerna som vi satt upp. Så blir alla glada förhoppningsvis, säger Christer Åkerhielm. Vi har helt enkelt missat i vår interna kommunikation; detta har vi bett om ursäkt för.

Enligt Åkerhielm affischerar moderaterna väldigt lite jämfört med allmänna val och därmed borde det finnas gott om plats för övriga partiers affischer.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *