LP: Tack kära Lidingöbor

Stad & Politik20 september 2022 kl 03.101

Våra allra varmaste tack till alla er som valde att rösta på oss den 11 september!

Ja, valet 2022 är över och vi ser tillbaka på den tid som föregick den viktiga valdagen. Med anledning av Lidingöpartiets 50-årsjubileum ville vi bjuda på en kampanj som sträckte sig över hela vår ö. I våra jackor målade vi Lidingö Centrum gult varje fredag-lördag och för första gången någonsin visade vi oss även med våra ansikten på valaffischerna. 

Det har varit fantastiskt och mycket berikande att få tala med så många människor om vår politik och vad vi står för. Lika roligt och intressant har det varit att lyssna till de Lidingöbor som delgivit oss allehanda önskemål om vad som kan göra vår fina ö ännu bättre. 

Vi har kunnat rätat ut frågetecken tillsammans och diskuterat en del som kanske inte var så självklart från början, t.ex. att det skulle kosta oss fem nya Larsberg att ta hit T-banan för en ynka station! Därför ingen tunnelbana till Lidingö! Det var många som blev glada och lättade över att få den upplysningen. 

Att dra Lidingöbanan in till Stockholm igen via Norra Djurgårdsstaden, Radiohuset och Strandvägen var däremot många positiva till! 

Tack till alla er som tog er tid att stanna upp för att diskutera viktiga frågor med oss under vårt kampanjarbete. Vi har tagit till oss era idéer och vill självklart gärna utveckla många goda förslag. 

Som ni vet, är vi ett lokalt parti som endast verkar för Lidingö och dess invånare. Det finns inget överordnat organ som drar i några trådar för att påverka oss i någon riktning och vi är inte en språngbräda för en politisk karriär utanför Lidingö. 

En anledning till vår stora framgång vill vi tro är att Lidingöborna känner att kan lita på oss eftersom allt vi gör, gör vi för er utan mellanhänder. Vi vill behålla Lidingö som det gröna paradis det är, vi värnar om kultur och idrott, vi arbetar intensivt för en bättre äldrevård liksom för våra ungdomars välbefinnande. Alla frågor som gör livet och vardagen ljusare och enklare finns på vår agenda.

Att vi dessutom stått raka under alla år utan att påverkas av tillfälligt opportuna vindar vet vi uppskattas av Lidingöborna. Man vet var man har LidingöPartiet! 

Nu börjar vårt viktiga arbete med att realisera våra löften till Lidingöborna. Som det numera näst största partiet på ön med hela 11 mandat i kommunfullmäktige (tidigare 7) blir detta arbete mycket lättare.

Med största ödmjukhet tar vi emot det förtroende ni givit oss och vi lovar att förvalta det väl!

För Lidingöpartiet
Evelyn Lewandrowski
Ålderspresident i kommunfullmäktige

Kommentarer

  1. Tryggheten är viktig och där har Lidingöpartiet lovat att fortsätta att ha ledartröjan. Vi förskräcks av åldringsbrotten där det var åtta senaste veckan och man kom över betydande belopp. Nu gäller det att öppna f.d. polisstationen för allmänheten och lokal polisverksamhet där våra utlovade områdespoliser och den nya kommunpolisen Thommy Brännström skall ha sin bas.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *