Lidingös tuffaste kämpar

Martina Lidefelt och container-butiken Saracecilia.
Näringsliv8 oktober 2021 kl 04.381

Vid midsommar kom ett skyfall och SaraCecilias relativt nya butik fick golvet helt översvämmat av vatten.

Men rådigheten är stor hos team SaraCecilia med, Cecilia Gran i spetsen.

– Vattnet och golvet forslades bort och försäljningen fortsatte först på betongglov och under sommaren även utomhus i den fina trädgården på Sagavägen. Det blev många riktigt fina och trevliga dagar med kunder som provade kläder och umgicks, säger Martina Lidefelt.

Nu är hösten i antågande och golvet är fortfarande inte klart. Det kreativitet teamet har nu kommit på idén att göra en pop-up-shop i trädgården som öppnades i början av september. Den består av två containers, där man nu sköter hela butiken med värme, kassafunktion, provrum och kontor och allt annat som behövs.

Ibland kommer även bageribilen "Skeppsbro Bageri" och ställer sig i trädgården tillsammans med oss för att sälja färskt bröd och ibland kommer även fikabilen "Fikatrucken" för att hålla oss sällskap.

Vi längtar så efter att vårt nya golv ska bli klart och att vi kan flytta in i våra underbara lokaler igen. Vi planerar en stor invigningsfest i november och alla är varmt välkomna, men till dess får vi hålla ut och kämpa på, och som tur är har vi många trogna kunder och en bra webbshop, säger Cecilia. www.saracecilia.se

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *