Lidingöpartiet fick ett brev…

Stafett-SM-guld 2016 på sträckan 4 x 800 meter med tiden 8:44.08 till (fr.v) Vilma Jonsson, Charlotte Schönbeck, Sofia Öberg och Anna Silvander. Foto: Lidingösidans arkiv
Debatt19 juni 2022 kl 03.03

… från IFK Lidingö Friidrott och svarade så här:

Kära IFK Lidingö Friidrott!

Tack för att ni skrev och lät oss ta del av allt positivt som händer inom er förening!

Efter en alltför lång och tuff period av stillastående och säkert en del deppighet bland ungdomarna är ni sannerligen igång igen! Det är fantastiskt roligt att få ta del av den framåtanda ni utstrålar och den härliga entusiasm som nu har vänt situationen mot en ljus framtid fylld av glädje.

Vi fanns på plats och hejade på glada barn i PaprICAloppet och detsamma kommer vi att göra i alla sammanhang där barn och ungdomar ingår. Det är erhört viktigt för oss inom Lidingöpartiet att vi får behålla våra ungdomar inom idrottsföreningarna så länge det bara är möjligt. Vi vet ju alla att idrotten har så många fördelar. Den bidrar inte bara till ett hälsosamt liv både fysiskt och psykiskt, utan även till sunda värderingar, bättre skolresultat, god integration och viktig gemenskap med andra barn och ungdomar att dela sitt intresse med.

Än en gång: Varmt tack för dessa glada nyheter. Vi önskar er all lycka till i fortsättningen och givetvis en underbar sommar!

Med vänlig hälsning

Lidingöpartiet
Evelyn Lewandrowski, gruppledare kultur- och fritidsnämnden
Mikael Sens, ersättare kultur- och fritidsnämnden
Anders Paulsen, gruppledare utbildningsnämnden

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *