Lidingöloppet MTB på lördag

Från Lidingöloppet MTB 2019. Foto: Bo Vading
Sport30 september 2021 kl 04.09

Lidingöloppet MTB 30 km är ett helt nytt cykellopp som kommer genomföras nu på lördag den 2 oktober 2021. Banan är den klassiska 30km-banan med några små justeringar som vi gör pga säkerhetsskäl.
Underlaget du cyklar på är bred löpstig i kuperad vacker natur! Starten sker på Koltorps Gärde och du går i mål på klassiska Grönsta Gärde.

Lilla Lidingöloppet MTB startar och går i mål på Grönsta Gärde 2021.

Dag och tid: lördagen den 2 oktober 2021 mellan kl. 09:00 och 12:00.

Från Lidingöloppet MTB 2019. Foto: Bo Vading

Lidingöloppet tackar lidingöborna för en fantastisk lopphelg den 26-27 september! Den 2 oktober återupptas TCS Lidingöloppsveckan, då Lidingöloppet MTB 30 arrangeras utmed det klassiska 30km-spåret. Lidingöloppet informerar här de platser där tävlingen kommer att komma nära promenadstråk, för deltagares och allmänhets säkerhet.

För att garantera en säker lopp-upplevelse för deltagare och allmänhet och minimala störningar på promenadstråk har bansträckingen anpassats vid de partier där spåret tangerar eller går utmed populära gångvägar.

För att garantera ett arrangemang som löper lika följsamt som förra helgens lopp uppmuntras lidingöborna att studera den bifogade bansträckningen inför lördagen: https://www.lidingoloppet.se/sv/ site/mtb/information/banan30km/ Stort tack för din hjälp och för din förståelse!

Om du har frågor är du välkomna att kontakta TCS Lidingöloppet via e-post eller telefon.

Telefon 08-765 26 15, e-post: info@lidingoloppet.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *