Lidingö stads lovskola ­15-26 juni

Foto: IngImage
Lidingö27 april 2020 kl 07.05

Om några månader är det sommar och dags för lovskola som i år hålls i Bodals skola. Lovskolan vänder sig till elever som går i årskurs 6 – 9 och på IM-programmet och som inte nått, eller riskerar att inte nå, kunskapskraven för betyg E i svenska, svenska som andraspråk, engelska och matematik. Prövning kommer att erbjudas för årskurs 9.

Lidingö stad har arrangerat lovskola på sommarlovet sedan 2016 och elever från både kommunala och fristående skolor är välkomna att delta. Lovskolan, som är helt kostnadsfri, bedrivs i år på Bodals skola och vänder sig till elever som går i årskurs 6–9 och på IM-programmet och som inte nått, eller riskerar att inte nå, kunskapskraven för betyg E i svenska, svenska som andraspråk, engelska och matematik. Prövning kommer att er bjudas för
årskurs 9.

Kostnadsfri lunch serveras till alla elever.

Det är skolan som anmäler eleven till lovskolan, men anmälningsblanketter för lovskolan, som finns på elevens hemskola, ska fyllas i av vårdnadshavare och lämnas till expeditionen på hemskolan senast den 15 maj.

När: 15 juni-26 juni klockan 09.00-15.00
Var: Bodals skola
Anmälan: Anmälningsblanketter för lovskolan finns på elevens hemskola. Ansökningsblanketten ska lämnas till expeditionen på hemskolan senast den 15 maj. Det är skolorna som anmäler elever till lovskolan.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *