Konfirmation i höst

Lidingö3 september 2023 kl 03.31

Varför händer det onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Här är inga frågor dumma eller konstiga. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. En upplevelse som skapar minnen för livet. Alla som fyller fjorton i år blir inbjudna till konfirmationen. Åk på sommarläger eller följ med på skidäventyr i Åre!

När du konfirmeras får du ett armband som kallas­ Frälsarkransen. Det är arton små glaspärlor som kan göra stor ­skillnad. De hjälper dig nämligen att fylla ditt liv med det du mår bra av.

Sedan 2019 är alla konfirmationsalternativ i Lidingö församling avgiftsfria. Det betyder att den som anmält sig till något av församlingens alternativ kommer församlingen inte att ta ut någon avgift. Det gäller den som är medlem i Lidingö församling eller vistas på Lidingö.

Anmälan till konfirmation för dig som är född 2009 öppnar 4 september

Har du en fråga om konfirmation och vet vem du ska kontakta hittar du våra medarbetares kontaktuppgifter här. Annars går det bra att maila lidingo.konfirmand@svenskakyrkan.se.

Ångrar du att det inte blev någon konfirmation i högstadiet? Då har du chansen att göra det nu! Med ett par års extra erfarenhet av livet har du nu möjlighet att djupdyka i den kristna tron och livets stora frågor tillsammans med andra i gymnasieålder. 

Läs mer på Lidingö församlings hemsida.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *