Kom och möt din lokala politiker

Stad & Politik28 november 2023 kl 04.541

Den 29 november mellan klockan 18.00 och 19.00 kan du träffa representanter från alla nio partier i kommunfullmäktige. Kom och ställ frågor, ge förslag och lämna synpunkter.

För att öka transparens, tillgänglighet och en aktiv medborgardialog bjuder Lidingö stad in till ett evenemang där Lidingöbor kan möta sina folkvalda representanter. Det är inget tema på mötet utan ett tillfälle att ställa frågor och lämna synpunkter i olika frågor.

— Vi gör det här för att öka medborgardialogen och minska avståndet mellan politiker och invånare. Vi hoppas att det här också ökar intresset och kunskapen om lokalsamhället, att det uppmuntrar till samtal och tjänar demokratin, säger stadsdirektör Daniel Broman.

Det hela äger rum i stadshusets entréhall, den 29 november mellan klockan 18. 00 och 19.00. Det krävs ingen föranmälan.

Läs mer på Lidingö. stads hemsida.

Kommentarer

  1. Kan inte komma. Har dock flera frågor.

    1. Vad gör ni åt SL:s nedläggning av bussar? Jag berörs inte av 221 men av 205/225 som gått kass enligt tidtabell. Att ringa sls kundtjänst är som att ropa med i ett svart hål. Nu visar det sig att de inte vill köra tomma bussar och ställer då in turer. Ett förslag är att hålla tidtabellen så att folk får förtroendet för att åka buss. Önskar ett svar av kommunen som inte är ”SL är inte kommunens ansvar”. Vad gör ni för att vi ska få en fungerande infrastruktur?
    2. SL skyller på ökat cyklande. Jag cyklar ibland. Nu kommer vintern. Cykelbanan är katastrof. Inte saltsopad och inte plogad när man ska ta sig på morgonen. Vänligen svara på varför det är så? Jag ser flera som ramlat och skadat sig ordentligt pga väglaget.
    3. Vägarbetet Kyttingevägen. Kan ni redovisa och förklara vad som hänt? Ursprungligen skyltar om arbeten v28-38. Under den perioden så låg arbete nere helt flera veckor. Skapat köer och irritation. Vänligen redovisa varför och vad ni gör konkret för att detta inte ska hända i framtiden.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *