Knivman i Larsberg

Foto: Lidingösidans arkiv
Lidingö17 mars 2020 kl 13.312

Polisen meddelar att det i går, onsdag kväll, kom in en anmälan om en man som bar på en större kniv på promenadvägen i Larsberg. Anmälaren var en kvinna som var ute och promenerade med sin hund och mötte mannen. Först uppfattade hon att mannen gick efter henne för att sedan vända och gå Larsbergsvägen i riktning mot vattnet.

Så här skriver kvinnan själv i sociala medier: Varning! I kväll kl.19.30 var jag ute med hunden då en man stod i buskarna. Han hade kniv. När jag frågade vad han gjorde, sa han att han beskar buskarna. Jag ringde polisen då det kändes oerhört obehagligt. Sen började han gå väldigt snabbt emot mig och jag började springa. Han fortsatte gå emot mig.
Detta var i Larsberg på promenadstigen längst vattnet. Jag lyckades springa ifrån honom och polisen var snabbt på plats.
Signalement: Ljus hy, ca 1,75-1,85 lång. Normalvikt. Ca 40-45 år. Rund huvudform, lite/inget hår syntes under svarta mössan. Svartmatt dunjacka med rött tyg under armarna. Blå jeans.
Var försiktiga och gå gärna inte ensamma i mörkret.

Patruller, hundpatrull och polishelikoper var i området för att försöka hitta mannen och kontrollera varför han bär kniv synligt.  

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *