Julien fixar din cykel och cykeln kan göra dig lycklig!

Näringsliv16 maj 2023 kl 03.01

Nu finns en cyklande cykelreparatör till på Lidingö. Han heter Julien och har en stor passion för cykling och sport. Han kommer från Frankrike, men talar flytande engelska och lite svenska.

– Jag vill arbeta för miljön, kämpa mot stillasittande och få folk att cykla mer och uppskatta vad cykling kan erbjuda, säger han.

Tanken är att erbjuda service och reparationer av cyklar i hemmet. Du behöver alltså inte ta med din cykel till en reparatör, Julien kommer hem till dig.

Han gör service och reparationer på vanliga cyklar och elcyklar. Han lagar däck, ser till att din cykel är i trim och håller längre.

Men det är inte allt. Julien har en mission i sitt liv som handlar om cyklar, miljö och välmående. Han har ett livsprojekt. Han tänker erbjuda workshops inom olika områden: att lära sig laga och serva sin cykel själv, att göra cykelutflykter, att berätta om hur cykeln är den enklaste och bästa sättet att sprida lycka, att dela med sig av kunskapen om att cykeln har så många hälso- och miljöfördelar, att göra det möjligt för människor att använda sin cykel mer i resor, och att göra resandet i staden så säkert som möjligt.

– Jag vill dela med mig av min kunskap, utbyta tankar och idéer, diskutera, sätta tillbaka cykeln i centrum av våra liv, eftersom cykeln ger en enkel lycka, en känsla av frihet, avslutar Julien.

Här kan du komma i kontakt med Julien:
Hemsida: www.bikeisback.com
Mejl: lepetitrayon@gmail.com
Telefon: 0760-65 29 80

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *