Italien har kommit till Lidingö

Näringsliv6 juni 2020 kl 06.11

Om du inte kan åka till Italien så kom till vår ”Piazza” - så inledde Torbjörn Blomqvist, delägare i Villa Lovik, sitt tal på torsdag kväll när det var dags att öppna Villa Loviks nya Italienska uterestaurang ”Piazza”.

Torbjörn Blomqvist höll tal. Till höger Maria Norberg.

– Man får smaka på det bästa från Italien på vår mysiga Piazza och vi hoppas att detta ska bli en trevlig mötesplats i sommar och ett komplement till vår spa- och poolverksamhet som vi öppnade i september förra året, berättade han.

I Coronakrisens spår finns det ett stort och uppdämt behov för privatpersoner att komma ut och ha lite trevligt och Villa Lovik har de senaste veckorna tagit fram ett antal ”paket” för privatpersoner, såsom vandringspaket, spapaket, relaxpaket, stay in bed paket, fira fredag paket med flera.

Hotelldirektören Maguns Thorell.

– ”Paketen” har blivit mycket populära och nu senast har vi utvecklat ett Sommarpaket som man kan boka hela sommaren, säger hotelldirektören Magnus Thorell.

Sommarpaketet passar dem som planerat att resa bort, men ändå vill göra något lite extra roligt eller lyxigt på hemmaplan. Paketet ”Bella Midsommar” – italiensk midsommarhelg – har blivit en hit och alla 26 dubbelrummen är redan bokade.  

– Vi är glada över att det gått så bra så här långt och att vi har nästan fullt på helgerna men självklart både vill och behöver vi också ha tillbaka våra företagskunder på vardagar, avslutar Magnus.

Snabbfakta om Lovik
61 hotellrum
Brödfabriken – vårt eget bageri
Restaurang för 100 personer
Festvåning för 82 personer
9 mötesrum för 2–90 personer
7 grupprum
Gym
Gratis parkering
Gratis wifi

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *