Inför skolvalet – infokvällar

Gångsätra skola Foto: Lidingösidans arkiv.
Lidingö10 januari 2024 kl 03.49

Christinaskolan

Välkommen att besöka Christinaskolans aula och lokaler den 10 januari då vi håller informationsmöten inför skolvalet 2024. Christinaskolan finns i gamla Gångsätra gymnasium.

  • Klockan 17.30-18.30, informationsmöte inför valet till förskoleklass
  • Klockan 18.00-18.40, informationsmöte inför valet till årskurs 4
  • Klockan 18.45-19.30, informationsmöte inför valet till årskurs 7

Albatross Montessoriskola

Vi välkomnar alla föräldrar som är intresserade av vår skolverksamhet inför antagningen av elever till förskoleklassen höstterminen 2024.

Albatross är en förskoleklass till årskurs 6–skola som drivs som en ideell förening med montessoriinriktning. På skolan går cirka 210 elever. Det finns ett omtyckt fritidshem för förskoleklass till årskurs 5.

Skolan ligger i fina ljusa lokaler i Larsberg. Vi har en stor skolgård med tillgång till den iordninggjorda Larsbergsparken.

Det finns egen idrottshall och undervisningssalar för slöjd och musik. Albatross Montessoriskola är den engagerade familjens självklara val av skola.

Ingen föranmälan till informationsmötet behövs. Tid: 16 januari kl 18.00. Larsbergsvägen 29.

Bo skola

Välkommen till Bo skolas informationskväll för dig som ska välja skola för ditt barn som ska börja i förskoleklass hösten 2024.

Vi samlas i skolans matsal där du får träffa delar av skolledningen och personal som arbetar på skolan och fritidshemmet.

Du får även möjlighet att se skolans lokaler och ställa frågor under en rundvandring efter informationsmötet.

17 januari kl 18.00-19.30 Bo skola, matsalen.

Det blir informationskvällar på Ur & Skur, Sticklinge, Vittra och Ljungbacken den 23–25 januari. Mer om informationsträffarna på Lidingö stads hemsida.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *