IFK Lidingö FK till div 3 nästa år

Sport2 november 2022 kl 09.16

"Stort tack till alla som var med och fyllde läktaren under Herrarnas kvalrysare!" skriver Fredrik Stenman, sportchef på IFK Lidingö fotboll på deras hemsida, när det stod klart att Lidingö får tillbringa nästa år i division 3.

Han fortsätter: Cirka 400 personer hade sökt sig till Lidingövallen under lördagens avgörande kvalmatch till div 2 mellan IFK Lidingö FK och FoC Farsta FF.

Lördagens kvalrysare bjöd på storpublik och dramatik. Tyvärr för Lidingö så drog Farsta det längsta strået och knep platsen till nästa års div 2. Matchen var dramatisk då förlängning väntat om Lidingö lyckats få in 1-2 och det var små marginaler som till slut avgjorde. Lidingö hade bla två bollar i virket och två brända frilägen, men bollen studsade tyvärr inte vår väg denna dag.

Vi gratulerar Farsta till div 2-platsen och önskar dem fortsatt lycka till.

Nu väljer vi att se framåt och fortsätta jobbet med att få fram egna talanger till vårt Herrlag. Arbetet med att sätta nästa års spelartrupp och ledartrojka är redan igång. Herrlaget återfinns i div 3 under 2023.

Trots nederlaget och besvikelsen att degraderas, ser jag med tillförsikt fram emot att 2023 kommer bli ett positivt år, avslutar Fredrik Stenman.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *