Hotade till sig bil och värdesaker

Lidingö15 augusti 2022 kl 18.572

En person boende i en villa rånades på sin bil och värdesaker. En förundersökning om grovt rån är inledd. Det skriver Polisen på sin hemsida. Rånet skedde runt kl: 02:00 söndagen den 14 augusti.

En person boende i en villa blev under den natten rånad på värdesaker och bil. Ett antal maskerade gärningspersoner ska ha tagit sig in i huset och hotat till sig värdesakerna. Även brottsoffrets bil blev stulen.

Polisen har haft en större insats på Lidingö under natten för att söka efter de misstänkta och för att säkra eventuella spår men ingen är hittills frihetsberövad i ärendet.

Den stulna bilen blev sedan hittad och togs i beslag. Teknisk undersökning av både bostaden och bilen har skett/kommer att ske.

En förundersökning om grovt rån är inledd och arbetet med att säkra spår, gå igenom kameramaterial med mera pågår.

Brottsoffret har fått lindriga skador och har fått tillsyn av sjukvården.

Källa: Polisen

Kommentarer

  1. Både platsen (som inte redovisas) och tillvägagångssättet pekar mot en välkänd återfallsförbrytare. Grannsamverkan är mycket kritiska mot att information värd namnet under det senaste halvåret varit obefintlig. Vi har blivit lovade fyra områdespoliser som allmänheten och politikerna satt stort hopp till men sedan har den faktiska avsaknaden av lokal polisverksamhet varit större än någonsin. Nu är det upp till bevis !

    1. Det var två inbrott samma dag på Svalvägen och en har blivit gripen. Sedan har det också varit inbrott på Drottningvägen. Det styrker alltså koncentrationen kring Mosstorp. Naturligtvis är kravet att polisen lämnar information om läget, aktivitet och resultat.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *