Hockeyskola för flickor och pojkar

Sport13 september 2020 kl 04.46

Lidingö Vikings HC är en ishockeyklubb som har vuxit enormt de senaste åren. En av de stora anledningarna till det är tack vare vår fina hockeyskola som till denna säsong riktar sig främst till barn födda 2013, 2014 och 2015. Är man född 2012 eller tidigare är man givetvis välkommen ändå!

Sedan ett år tillbaka har Vikings också en flickhockeyskola som utgör grunden i den flicksatsning som har startats i klubben. En dam- och flikkommitté är nu igång för att ytterligare stärka flick- och damhockeyn på Lidingö.

Hockeyskolorna håller till inomhus i härliga Childhoodhallen på helgerna från sen september till och med mars. Lidingö Vikings långsiktiga mål är att alla barn på Lidingö ska kunna åka skridskor!

Inne i Childhoodhallen driver Vikings också Sveriges bästa hockeycafé där barnen (och de vuxna) kan välja mellan flera goda rätter varje dag. Givetvis är allt ekologiskt och hemlagat!

För att anmäla sitt barn till hockeyskolan klicka på denna länk för att komma till vår hemsida: https://www.svenskalag.se/lvhc-hockeyskolan15

Bland annat tack vare vår hockeyskola, en i övrigt stabil sportslig organisation och ett otroligt utbrett ideellt engagemang har klubben nu för första gången på över tio år en full lagstege från hockeyskola hela vägen upp till J18. Lägg därtill ett a-lag i Division 2 och rekreationslag för både damer och herrar.

Lidingö Vikings kännetecknas av:
Glädje
Gemenskap i laget och klubben
Respekt
Ansvar och sunda värderingar

Lidingö Vikings Hockey

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *