Hemköp i Brevik – som en ny butik!

Näringsliv23 oktober 2022 kl 05.29

I torsdags invigde Hemköp i Brevik sin nyrenoverade butik. Det är en stor renovering som har skett. Alla diskar är utbytta, all elektricitet och alla armaturer är utbytta mot LED-belysning. Alla diskar har fått isolerglasdörrar, vilket inneburit att butiken minskar sin energiförbrukning trots att det blivit fler kyldiskar än tidigare.

Lokalen har också blivit 100 kvadratmeter större, genom att man tagit över två mindre lokaler som låg i anslutning till affären. Butiken har nu större fokus på färskvaror och en större yta för frukt och grönt.

I juni flyttade man också ut den stora lösgodisavdelningen, som har blivit en egen butik, vägg i vägg, Kandy'z.

– Jag tycker det känns jättebra, säger Andreas Gruber, som äger och driver Hemköp. Jag är så otroligt glad över att jag fått möjligheten att genomföra denna stora utveckling av butiken och det är kanske något som man endast får göra en gång i livet.

Under invigningen möttes kunderna av en DJ som spelade musik mitt i butiken. Fullt av extrapriser och erbjudanden utöver det vanliga. En bit in i butiken fick alla som ville, en kopp kaffe (Löfbergs Lila, tre för 99 kr) och en tårtbit.

Kunderna strömmade in och stämningen var glad och festlig.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *