Förlust mot Tierp ger tufft läge!

Sport21 november 2022 kl 12.53

Tyvärr blev Tierp en för svår nöt att knäcka och 2-5 (1-2)(0-0)(1-3) skott: 28-32 (jag hade 27-34) det är inte mycket att säga om. Tierp var det bättre laget, framför allt i den sista perioden.

Lidingö såg lite vilsna ut inledningsvis och det var ingen överraskning att Tierp tog ledningen efter prick 9 min. När så Lidingö i sitt första power play kunde utjämna efter skott från årsdebuterande Jonathan Wilund från blå som Fredrik Klasenius (1) styrde in. 10:27), kom Ö-laget in i matchen.

Nu fick Tierp en gratischans att återta ledningen, och det lite för snabbt, efter dåligt försvarsspel och ett skott som via stolpen gick i mål (11:31).   

Andra perioden blev mållös, och här såg det ut som Lidingö var på gång, men direkt i den tredje verkade det ut som orken inte riktigt fanns där. Visst Lidingö gick på tre femmor mot fyra för Tierp. Var det avgörande? Kanske.

När Tierp gör 3-1 (41:30) och 4-1 (45:10) är matchen mer eller mer förlorad. 5-1 (51:33) gjorde inte saken bättre. Reducering 5-2 (55:45) kom i power play när Viktor Fälths (6) skott från blå gick i mål vi ett motståndarben.

Tyvärr kom inte lidingöspelarna upp till sin bästa nivå, vilket betyder att nu måste alla steppa upp inför de två avslutande matcherna som kommer att avgöra om en Alltvåaplats ska fixas.

Iron (B) och Spånga (h) återstår!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *