Fler läser Lidingö Nyheter

Lidingö Nyheters mest lästa artiklar i år.
Lidingö6 mars 2020 kl 06.505
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

  1. Det känns lite märkligt att kalla artikeln om den tänkta moskén på Lidingö som en succé med tanke på att ett antal SD:are och andra muslimhatare tydligen gick bananas. När andra artiklar i bästa fall renderar artiklar på Lidingö Nyheter en eller två kommentarer kom med vindens hastighet ett stort antal kommentarer om det förkastliga med detta tänkta moskébygge. Det är ju alltså så man skapar en folkstorm, genom att låta ”langen gå”. Nej, jag tycker inte att detta var en succé, bara pinsamt.

    1. Kerstin, jag har inte lagt någon värdering i huruvida moskén är en succé eller inte. Artikeln var en viral succé för Lidingö Nyheter. Stor spridning, många läsare, vilket är bra för våra annonsörer. Då kanske fler annonserar, mer intäkter och de som skriver och fotograferar för tidningen kan få betalt. Och kanske redaktören kan få ersättning också.
      Däremot kan man ju diskutera varför det är denna typ av artiklar, eller artiklar om olyckor, brand och annat elände som har flest läsare. Men det är en annan diskussion.

  2. Det är kul att lidingonyheter.se har så många läsare och att det ökar stadigt. Många Lidingöbor var nog lite oroliga när lidingosidan.se skulle läggas ned, så grattis till ett kanonjobb Andreas!
    Svar till Kerstin Norberg: Det är rent förtal att säga att SD är muslimhatare, men ibland måste man vara noggrannare med källor, ett tips som du borde ta åt dig. Sprid inte skit och falska fördomar om SD när du inte har en aning om vad du pratar om! Ditt hat föder bara osämja.

  3. Om syftet med artikeln var att visa glädje över ökat antal besökare till Lidingö Nyheter, så förefaller valet av exempel mindre bra. Det var väl inte meningen att diskutera moskén igen utan vara glada att Lidingö Nyheter ökar och därigenom överlever som ett långsiktigt forum för oss Lidingöbor. Det är viktigt att hålla fokus och inte släppa loss ovidkommande sidodebatter. Ta lärdom av det!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *