Ett nytt sätt att värva väljare?

Stad & Politik27 augusti 2022 kl 03.263

Film från Ropsten härom morgonen. Miljöpartiet hälsar cyklister som kommer över Lidingöbron med glada tillrop.Ett annorlunda sätt att värva väljare. Kanske fler partier nappar på idén att göra något annorlunda?

Kommentarer

  1. Vi som pendlar till fots får inte ens ett halvglatt tillrop när vi passerar valarbetarna trots att våra utsläpp ligger långt under cyklisternas. 21 gram CO2 per kilometer i extra utsläpp för en cyklist som trampar på i 16 km/h jämfört med de som pendlar till fots. En stor andel av cyklisterna trampar dessutom på betydligt fortare än så vilket är omöjligt att motivera både ur säkerhetssynvinkel som ur CO2 synvinkel. Ska vi nå 0 i CO2 utsläpp är det dags för fler att välja bort cykeln och börja ta en härlig promenad till jobbet i stan i stället.

    1. Hej Robert!
      Jag brukar alltid heja på dem som går och springer när vi kampanjar. Det är fantastiskt och det bästa för miljö och klimat!

      Patrik Sandström, gruppledare MP Lidingö

  2. Mycket bra att alla påminns om de riktigt viktiga frågorna dvs. Klimat- och miljöfrågorna! De kommer att påverka oss alla även de som tyvärr inte bryr sig och de är alldeles för många!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *