Dialog om bedrägeri med polisen i morgon

Kommunpoliserna Petra Adler och Pontus Enbom.
Lidingö25 oktober 2021 kl 04.252

Var annan tisdag kan du träffa Polisen i Stadshusets entréhall kl 16.00–17.00. Denna gång fokuserar polisen på bedrägeribrotten eftersom man under oktober driver ”Tänk säkert”-kampanjen tillsammans med MSB.

Tisdagen 26 oktober kl 16-17, i Stadshuset, vid biblioteket.

Läs mer här:
/https://www.msb.se/sv/amnesomraden/informationssakerhet-cybersakerhet-och-sakra-kommunikationer/informationssakerhetsmanaden

Kommentarer

 1. https://www.dn.se/ledare/ledare-polisens-arbete-i-de-utsatta-omradena-ar-for-daligt/
  Polisen fortsätter att prata om problem som är väldigt små på Lidingö istället för att prata om det som alla brinner för nämligen områdespoliser och att använda vår fantastiska f.d. polisstation. Polisens egen Tillsynsrapport är en fullständig sågning av omorganisationen där man gick emot den eniga folkviljan och TOG BORT VÅRA POLISER och stängde polisstationen.

  Ledaren i DN visar att man lurat lokalpolitiker och allmänhet genom att påstå att massan av lokalpoliserna är områdespoliser. Ingen utvärdering har gjorts, inget registrerat brottsförebyggande arbete, inget avdelat geografiskt område utan en disponibel resurs som kan användas till allt.

  Detta har våra lokalpolitiker med kraft påpekat i kampen för områdespoliser men polisledningen har förhalat och på allt sätt förhindrat att överhuvudtaget ta upp kraven. Därför var det fullständigt rätt av Kommunalråden att vägra att skriva på det förelagda samarbetsavtalet. Nu har vi facit och nu måste polisledningen krypa till korset !

  1. https://www.dn.se/insandare/fler-poliser-stoppar-inte-valdet/
   I dag kan du läsa min artikel på DN, Blåljus och den kommer även på Dagens Juridik. Samtidigt riktar kvalificerade utredare i DN karp kritik mot att polisledningen satsar på utredning av gamla brott och bedrägerier. På Lidingö har vi haft två gängmord. Nu borde alla förstå varför polisledningen betraktar mig som ett hot. Äntligen är det bäddat för framgång med Lidingöpolitikernas krav !

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *