Det räckte inte riktigt för Vikings – men det var nära!

Foto: Matthew Tipple, bild från tidigare match.
Sport8 februari 2024 kl 03.46

Tänk så nära det var att våra 13 utespelare och en målvakt kunde ordna en vinst mot Spånga. Nu blev det förlust efter förlängning med 6-7 (1-0)(3-2)(2-4)(0-1) skott: 23-31.

När jag tittar på matchen på TV vill jag helst inte kritisera en domare. Men, eftersom man som TV-tittare har den fördelen att man kan titta om på domsluten.

Vill påstå att när det brann till som mest så drabbades Lidingö mer. Till exempel när det blev puck out i en situation då det borde varit två minuter för tripping på en Spångaspelare. Tycker också att Jocke Lunds två minuter för hakning, som även ledde till 3 mot 5, var tveksam (blev 4-6 då). Däremot får man inte slå tillbaka och ta en utvisning just som domaren gett Spånga en utvisning.

Som jag skrev inledningsvis var det ett decimerat lag som Lidingö ställde på benen, men så länge krafterna fanns gjorde laget en strålande insats.

Kommer inte att berätta om alla målen (finns på swehockey) men noterar att Max Brodén och Marco Sandelsgård gjorde två mål var.

Mål förtjänar man inte – de gör man. Och en som förtjänade ett mål – och också gjorde – var Elis Swartling (9) för oj vad han slet matchen igenom!

Jo, det gjorde ni alla och det var väldigt nära att ni lyckades!

Förstår att ni är illa till mods nu när inte 6-3 räckte, men poängen ni erövrade kan vara mycket värd i slutändan.

På fredag laddar vi mot Hammarby!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *