Det kom ett mail …

Debatt3 juni 2023 kl 03.03

Nyligen fick jag ett mail som berörde genom sitt positiva budskap!

Avsändaren är IFK Lidingö Friidrott som uttrycker sin stora glädje över att friidrotten är tillbaka med full  kraft efter den förlamande pandemin. Den perioden fick många av våra barn och ungdomar att må dåligt när de inte kunde utöva sina idrotter och inte heller träffa sina lagkamrater och vara en del av den viktiga gemenskapen. Vi vet, att detta är ett faktum. Därför var det så härligt att få läsa raden ”Äntligen vimlar det på Lidingövallen igen”! En enda mening som uttrycker en sådan lättnad och lycka!  Klubben planerar för fullt inför framtiden  med olika aktiviteter för alla nivåer och utbudet är stort!

För oss i LidingöPartiet och Lidingökoalitionen är det av största vikt att försöka entusiasmera våra ungdomar att stanna kvar inom idrotten längre upp i åldrarna. Det finns starka vetenskapliga  evidens för att det gagnar individen både till kropp och själ. Precis som IFK Lidingö Friidrott vill vi inte lägga press på ungdomarna och  ”prata om resultat” utan helt enkelt förmedla motivation genom glädjen att tillhöra ett gäng som idrottar för att det är kul!

Vi vill tacka IFK Lidingö Friidrott för ert fina sätt att entusiasmera och engagera våra barn och ungdomar att delta i de olika sportgrenar som bjuds inom klubben och önskar GLAD SOMMAR!

För LidingöPartiet
Evelyn Lewandrowski
Kultur- och fritidsnämnden

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *