”Det är inte som vanligt i år”

Tilde Svedulf på Elfviks Gårdsbistro
Näringsliv25 december 2020 kl 06.07

... säger Tilde Svedulf som arbetar i Elviks Gårdsbistro.

Den klassiska julmarknaden är inställd, men varje handlare ute på Elfvik har istället öppet framför allt på lördagar och söndagar 11-00-16.00. Se hemsidan för öppettider.

Alla handlare har gått samman och gjort det lite extra julmysigt med eldkorgar, marschaller, och granar för att skapa stämning och dukar upp så mycket som möjligt ute, såsom lammskinn, kransar, hantverk antik, ljus, leksaker, fårfiol, ostar, m.m.

Elfviks Gårdbistro har öppet från torsdag till söndag mellan 11.00-16.00 och har byggt ett växthus utanför på gården, för de som inte vill gå in, men ändå ska kunna ta en fika eller äta en lunch ute. Man kan även betala utomhus. På Bistron har man ekologiska råvaror och produkter, och här finns både bageri och butik.

– Här kan man också köpa ekologiskt lammkött och lammkorv från gården, säger Patricia Schoeneck som äger Bistron.Vi har haft ovanligt mycket besök här sista veckorna, även på dagtid och vi tror att det beror på att många jobbar hemma och vill komma ut en stund på dagen.

– Välkommen till Bistron och till alla andra som har sin verksamhet här ute och vi önskar er alla en riktigt GOD JUL, avslutar Patricia. www.elfviksgard.nu

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *