Deltävling i Funkisfestivalen

Prinsessan Sofian tillsammans med förra årets finalister i Funkisfestivalen.
Kultur14 januari 2024 kl 03.49

Välkomna till årets deltävling av Funkisfestivalen, Sveriges största melodifestival för personer över 15 år inom LSS. Sedan 2011 har Funkisfestivalen anordnats av föreningen Funkisglädje och i år anordnas en av deltävlingarna av Lidingö stads dagliga verksamhet.

Plats: Lidingö Stadshus, Gustav Dalén salenden 6 februari 2024 klockan 17.00 - 19:30

För biljetter skicka förfrågan: funkisfestivalen@lidingo.se. Kostnad: 50 kr

En finalist väljs från deltävlingen den 6 februari, som åker till semifinalerna 9-10 april på Nalen i Stockholm. Finalen äger rum den 15 juni på Stockholm Waterfront.

Du hittar mer information på hemsidan funkisgladje.se.

Vad är Funkisfestivalen?
Funkisfestivalen är en melodifestival för personer över 15 år inom LSS personkrets 1. Funkisfestivalen, som är Funkisglädjes första aktivitet, började som Väsby Melodifestival. Efter att Upplands Väsby varit huvudman i fem år, beslutades att en förening skulle fortsätta driva aktiviteten och föreningen Funkisglädje bildades. I föreningen kan föreningar, organisationer, kommuner och enskilda vara medlemmar.
Alla artister sjunger live, den låt de själva valt, och backas upp av en professionell orkester med kör. Vi blandar det bästa från olika håll och får ett härligt evenemang med bara vinnare.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *