Bli av med klottret i ett nafs

Foto: Falco. Källa: Pixabay
Lidingö27 juli 2021 kl 04.40

Nedklottrade husväggar och elskåp är lika nedslående som tråkigt att behöva titta på, och tyvärr finns det en hel del sådant på Lidingö. Men! Det är faktiskt enklare än man kan tro att beställa klottersanering till sitt kvarter för att snygga till, hjälps vi alla åt kan vi till slut få bukt med klottret på ön och det kan bli lika rent och fint som det borde vara. 

Genom att göra en felanmälan till Lidingö Stad kan man enkelt beställa sanering av klottret, det enda som krävs är att du fyller i ett frågeformulär med en beskrivning av vad ärendet gäller, var på ön felanmälan gäller samt dina kontaktuppgifter. Det kan även vara till hjälp om det finns bilder på klottret i fråga. Det går också bra att ringa till kommunen på tel. 08-731 30 00


I felanmälan fyller du i vad ärendet gäller och lägger till bilder om du vill, du kan även markera på en karta för det aktuella ärendets belägenhet.

Tänk på att Lidingö Stad är en myndighet och att det du skriver kan komma att bli en allmän handling. Var därför försiktig med dina personliga uppgifter i frågeformuläret.

Frågeformuläret finns här.

Källa: Lidingö Stad

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *