Bjurfors öppnar på Lidingö

Hampus Åsén (till väster) och Robert Nilsson (till höger). Foto: Eddie Granlund
Näringsliv17 februari 2020 kl 06.38

Under mars månad kommer fastighetsmäklarna Bjurfors att öppna ett kontor på Lidingö. PLatsen blir i samma hus som Princess konditori på Stockholmsvägen 53 i Lidingö Centrum.

– Genom vår nya marknadsplats kommer vi dessutom kunna erbjuda våra kunder en kompletterande stark marknadsföring och exponering av deras bostäder på Lidingö. Kontoret har bästa tänkbara skyltläge, säger Hampus Åsén, den ena av franchisetagarna.

I likhet med övriga Bjurforskoncernen verkar även teamet på Lidingö främst inom premiumsegmentet med målet att alla kunder, oavsett prisnivå, ska få hjälp av engagerade och pålästa mäklare.

– Sedan snart ett år tillbaka ser vi en positiv utveckling av bostadsmarknaden på Lidingö. Statistiken visar stigande priser med en uppgång om 4,9 procent för villor de senaste tolv månaderna. För bostadsrätter är uppgången 2,9 procent de senaste tolv månaderna (källa Mäklarstatistik), säger Robert Nilsson, franchisetagare.

– Vi har fullt hus på våra visningar och störst rusning ser vi till radhus och villor. Vi har just nu ”kölistor” med kunder som söker boende på Lidingö. Vi har stor tilltro till en fortsatt stark bostadsmarknad på Lidingö och den nya satsningen är helt i linje med vår tillväxtstrategi, avslutar Robert Nilsson.

Bjurfors Lidingö består av Hampus Åsén, Robert Nilsson, Pia Mannehed, Moa Englund och Lotta Cavalli-Björkman.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *