Att läsa är gratis, men det är frivilligt att prenumerera

Om du prenumererar på Lidingö Nyheter får du en bok av Inger Grimlund.
Redaktionella annonser16 januari 2021 kl 04.24

Lidingö Nyheter startade för två år sedan och tog över när Lidingösidan lade ned. Lidingö Nyheter är nyhetssidan för Lidingöborna. Vi bevakar stad och politik, kultur, näringsliv, natur, idrott, historia och mycket annat. Här finns debatter och kåserier om ön, evenemangstips, de bästa lunchställena, tips om ädla drycker och en mängd andra goda sidor.

Lidingö Nyheter görs till stor del ideellt. Annonsintäkter och gåvor är de främsta intäktskällorna. Pengar behövs för att betala de tekniska delarna, som domän, hemsidesprogram, tekniker, etc. Vissa skribenter och fotografer får också en slant (men på tok för lite). Stundtals tar tidningen emot praktikanter i mån av tid och resurser.

Vi vill gärna fortsätta att leverera nyheter utan att det kostar någonting. Därför är alla gåvor välkomna. En rimlig slant kan väl vara 25 kr i månaden, eller 250 kr/år. Swisha på 123 253 55 99 eller bg 440-4778. 

De som bidrar med 250 kr eller mer får en kåserisamling av Inger Grimlund. Om du sedan tidigare har "På väg med Inger Grimlund" så finns en ny bok att välja "Grimlunds kåserier 2019". Vi har inte råd att skicka ut boken. Den kunde tidigare avhämtas på museet, men tyvärr är det stängt nu, på grund av pandemin. Men du kan få boken i brevlådan eller överlämnad personligen. Vi löser det!

Stort tack för att du stöttar oss!