ÄT UTE PÅ LIDINGÖ: 39. HÖGBERGA GÅRD

Näringsliv18 april 2023 kl 03.17

En artikelserie om alla restauranger och caféer på ön under mars och april

Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård.

– Det finns många anledningar till ett besök hos oss. Ett bröllop eller en fest på Högberga Gård förenar säsongens ljuvliga smaker och dofter med vackra miljöer från svunna epoker och nya tider. Här finns rum för stora som små fester, säger Tina Dernelid på Högberga Gård.

– Till oss kan du komma för ett klassiskt Afternoon Tea där det serveras smörrebröd, härliga bakverk och scones med lemon curd och fina marmelader. På vardagarna är man välkommen att boka ett bord för lunch där serveringen är från buffé med olika sallader, varmrätt och vegetariskt. I Kinarummet kan man njuta av en drink från baren, prova vin från Högberga Vinfabrik, njuta framför brasan och bara ta det lugnt.

– Vill man besöka oss lite längre, kom på en weekend där det ingår besök i vårt havs-SPA, 5-rätters middag och en skön natts sömn. Nu när vårsolen börjar värma så vad passar väl bättre än att sitta på terrassen och blicka ut över havet och se båtarna glida förbi. Varmt och hjärtligt välkommen!

Mer information hittar du på www.hogberga.se
Kontakta oss gärna på 08-546 46 100 eller på info@hogberga.se

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.
Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *