ÄT UTE PÅ LIDINGÖ: 21. FIRREN

Näringsliv2 april 2023 kl 03.37

En artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

Redan 2005 grundades restaurang Firren i Hersby för alla älskare av fisk, skaldjur och lagade rätter. Men sedan 2013 återfinns Firren i de gamla postlokalerna i Lidingö Centrum.

Verksamheten ägs av Ivar Verner och sedan två år är Mathias Nordin VD och operativt huvudansvarig. Idag har Firren sju heltidsanställda.

Verksamheten drivs med två ben, dels är det en lunchrestaurang med bra husmanskost och dels är det en mycket välsorterad delikatessbutik med havets läckerheter, såsom färsk fisk, skaldjur samt desserter och ost.

– Firren har höga ambitioner och allt förädlas från högklassiga råvaror i det egna välutrustade köket. Förutom lunch har vi även, färdiga rätter ta med och catering där vi inte bara levererar mat utan också erbjuder hjälp med att beställa bord, porslin och annat du behöver för en fest, säger Mathias.

– Mycket välkomna till oss hälsar Mathias Nordin, Therese Gebeus och Paloma Ingrosso.

Öppettider är måndag till fredag med lunchservering mellan kl. 11.00 -14.00.
Öppettiderna i butiken är kl.10.00- 19.00.
Lördagar är butiken öppen 10.00 – 16.00.

Mer information finner man på www.firren.orgGå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön. Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *