Årets pedagog och Årets arbetslag utsedda

Socialpedagogerna Mohammed Kadirzada och Shubha Anbratt i Bodals skola, samt Malin Engelbrecht, Käppala skola
Lidingö13 januari 2021 kl 05.43

Den 12 januari delades utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse 2020 ut via en digital tillställning från Stadshuset. En lärare och ett ämneslag fick dela på prissumman på 30 000 kronor. Vinnarna överraskades på sina respektive skolor där de tittade på livesändningen.

Under hösten har det varit möjligt att nominera pedagoger och arbetsgrupper till utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse. Av de nomineringar som kom in från kollegor, elever och vårdnadshavare, valdes tre pedagoger och tre arbetsgrupper ut som finalister i kategorierna Årets pedagog och Årets arbetslag. Den 12 januari presenterades vinnarna vid en digital tillställning.

Till Årets pedagog utsågs Malin Engelbrecht, lärare i Käppala skola och Årets arbetslag blev socialpedagogerna Mohammed Kadirzada och Shubha Anbratt i Bodals skola. Vinnarna fick ta emot blommor, diplom och en check på 15 000 kronor per kategori.

Stort grattis till vinnarna och till de övriga finalisterna som var Ola Andersson, lärare i Hersby gymnasium, Agnes Stålhandske, lärare i Christinaskolan, Näsets förskola avdelning Lodjuret och lågstadiets arbetslag i Skärsätra skola.

Motiveringar

Vinnare i kategori Årets pedagog: Malin Engelbrecht, Käppala skola

Motivering: Malin visar med sitt professionella och utforskande förhållningssätt en aldrig sinande lust att utveckla sin egen undervisning och sitt eget lärande utifrån aktuell forskning. Med hög kompetens och ett engagemang som bidrar till hela skolans kvalitet ger Malin varje elev en verktygslåda att ha med sig i det livslånga lärandet.

Vinnare i kategori Årets arbetslag: Socialpedagogerna Mohammed Kadirzada och Shubha Anbratt i Bodals skola,

Motivering: Med glädje, engagemang och stor passion för sitt arbete skapar socialpedagogerna i Bodals skola förtroendefulla relationer till eleverna, både i korridorer och klassrum under skoldagen och på nätet på fritiden. Deras trygghetsskapande och relationsbyggande aktiviteter ger positiva effekter i form av ökad närvaro och höjda resultat.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *