Är du nöjd med sandsopningen?

Lidingö10 maj 2021 kl 16.561

Idag den 10 maj ska all sandsopning på Lidingö vara klar, men så sent som i helgen fick Lidingö Nyheter samtal och mejl om att det fanns briser. Bland annat på gångstigen vid Törners väg och Kottlavägen, där husägarna själva var ute och samlade ihop sand i skottkärror och körde till de blå sandlådorna.

Lidingö stad meddelade i slutet på förra veckan att sandsopningen låg efter med ungefär en vecka, man att man gjorde vad man kunde för att komma ikapp. Om din väg inte är sopad kan du felanmäla det på stadens hemsida.

Lämna gärna din åsikt nedan i kommentatorsfältet (det tar ett tag innan det publiceras). Berätta gärna var det är dåligt sopat. Tyvärr går det inte att lägga upp bilder här, men på vår facebooksida finns redan bilder.

I april frågade Lidingö Nyheter Lidingöborna om de var nöjda med sandsopningen i en video. Svaren varierade. Se inslaget här.

Kommentarer

  1. Det tråkiga är att en del bilister inte respekterade städdagen och då blev gruset kvar på delar av vägar och trottoarer. Som exempelvis där Källängsvägen svänger vid Pelarhusen.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *