Anders Odéen ger ut sina memoarer

Anders Odéens memoarer innehåller många minnen.
Lidingö31 januari 2021 kl 05.421

Mångsysslaren, reklammannen, galleristen och bilentusiasten Anders Odéen har sammanfattat sitt liv på 280 sidor i en memoarbok.

Boken har 52 kapitel och beskriver Anders liv, från barndomen på Torsvikssvängen till idag. Boken har titeln "Om".

– Den handlar om mitt brokiga liv‚ från skolåren, småjobben, studier och bilintresset, till entreprenörskap inom reklam, mässor, skapande av fiskaffären Firren och slutligen som konstgallerist med Galleri Fallera, säger Anders. 

– Men den handlar också Om mitt privatliv med allt vad det fört med sig – både glada och sorgliga upplevelser. Jag delar gärna mina  minnen, i synnerhet som mitt liv kretsat kring så mycket och så många på Lidingö, säger Anders. 

Och säkert finns det spår av Anders som folk känner igen i politiken, näringslivet och alla föreningar han varit och är engagerad i.

Boken kostar 240 kr och finns att hämta på Flädertunet 9 i Rudboda, ring först 08-767 11 12. Det går att betala med Swish.   

Anders kan även skicka boken, då tillkommer porto 60 kr. 

Hör av dig på mejl: 
anders.odeen@gmail.com


Kommentarer

  1. Anders !
    Du och jag tillhör den lilla grupp tappra som försökt att påverka verksamheten, politiken och det kommunala på Lidingö. Det har varit hårda tag men nu har alla tystnat inte minst genom pandemin som tagit död på många och nästan lamslagit all verksamhet.

    Jag känner igen ingredienserna i dina memoarer i mitt eget liv. Nu är det dags för mig att knyta ihop säcken. Det blir ingen bok även om jag har väldigt intressant och dramatiskt material. Det jag tar med mig ner i graven är Lidingöligan, de ouppklarade kvinnoöverfallen där polisen saboterade min utredning. Finalen var att den utpekade tog livet av sig 2019. Nu är det polisverksamheten där människorna gett upp och kommun och polis hjälps åt för att för att dölja verkligheten.

    Du har verkligen satt positiva avtryck hos allt och alla på Lidingö. Jag hoppas att du får vara pigg och frisk och fortsätter med veteranbilsintresset och annat som varit till stor glädje för oss gamla Lidingöbor !

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *