Allvarlig bilolycka vid Willy:s

Lidingö24 september 2019 kl 13.184

Vid lunchtid på tisdagen skedde en allvarlig bilolycka på Södra Kungsvägen vid Willy:s. Vittnen från platsen berättar att det är flera bilar inblandade, eventuellt en buss också. En eller flera bilar låg på sidan eller taket i diket. Flera ambulanser, brandbilar, bärgningsbilar och polisbilar arbetade intensivt med räddningsarbetet. En person som uppges vara allvarligt skadad är förd med ambulanshelikopter till sjukhus. Ytterligare en person är förd till sjukhus med ambulans. Okänt skadeläge gällande denna person.Polisen uppger att det var en frontalkrock mellan två bilar.

Kommentarer

 1. Frontalkrock på en 50-sträcka. Hur kunde det hända?
  Beror det på att förarna blev akut sjuka? eller kör bilisterna för fort?
  Svår trafikolycka i lördags i Ropsten. Jag var där och såg den.

  1. Vad menar du med köra för fort, betyder det att man frontalkrockar då??
   Det borde vara möjligt att frontalkrocka i alla hastigheter

 2. Ena bilen har konfiskerats av polisen och föraren i samma (?) bil är häktad, misstänkt för drog- och/ eller rattfylleri.

  Misstanken är att föraren av ovan nämnda har varit såpass påverkad att vederbörande svängt över i mötande fil och där frontalkrockat med en eller flera fordon.

  1. Det vet vi inte. Jag har fått kommentarer om att det inte alls behöver vara droger eller alkohol inblandade. Ett vittne på plats, som hjälpte till, har en annan uppfattning. Men han bekräftar mycket allvarliga skador på minst två personer.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *